• sr
 • en

+38220875771  spressplus@spressplus.com

Brendovi

Sve kategorije
Duvanski proizvodi
Kozmetika, njega, hemija
Bebi i dječiji program
Make up
Sredstva za čišćenje
Roba široke potrošnje
Alkoholna pića
Bezalkoholna pića
Kafe
Prehrambeni proizvodi
Razno
Zdrava hrana
Hrana bez glutena
Hrana bez šećera
 • img02

  Vinarija Lipovac

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02
 • img02
 • img02
 • img02

  Tuzlanska so

  Tuzlanska so je jedna od najstarijih regionalnih brendova koja predstavlja jedinstven spoj kvaliteta i tradicije. U prehrani je nezaobilazan začin za spravljanje tradicionalnih i modernih kulinarskih specijaliteta današnjice. Jednostavno rečeno, začin bez kojeg se ne može!

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02
 • img02

  Originalna Pavlovićeva mast

  Naš brend ima dugu tradiciju i shodno tome uliva povjerenje. Originalna Pavlovićeva mast budi nostalgiju za vremenima kada je vrijeme bilo sporije, a porodice sigurne luke odrastanja svakog deteta. Zato ga vole i veruju mu roditelji kroz sve generacije. Efikasnom dejstvu Originalne Pavlovićeve masti, doprinosi kvalitet supstanci od kojih se ista proizvodi. Lanolin je u osnovi sva tri proizvoda Originalne Pavlovićeve masti.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  JMC sijalice

  BEVETTI proizvodi sijalice robne marke JMC kod renomiranih proizvođača rasvjete u Kini. Visoka tehnologija i sistem kontrole garantuje visoko stabilne i kvalitetne proizvode. U asortimanu su zastupljene različite vrste sijalica, kako za domaćinstva tako i za privredu. Pre svega štedljive sijalice i sve više LED, kao manji potrošači električne energije u skladu sa povećanom ekološkom svesti o uštedi energije.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Masculan

  Mi smo masculan®, originalni njemački kvalitet prisutan u više od 60 država. Posvećen detaljima, odgovornosti i sigurnosti i osiguravanju bezbrižnih intimnih trenutaka.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Clipper

  CLIPPER je pionir proizvodnje upaljača i pribora. Osnovan je u Barceloni 1959. godine od strane FLAMAGAS S.A. Cilindrični oblik upaljača je dizajnirao poznati dizajner Enric Sarda 1970. godine. Danas je CLIPPER svjetska ikona za milione pušača širom svijeta.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02
 • img02

  paysafe card

  paysafecard je jedna od vodećih firmi na globalnom tržištu internet plaćanja prepaid sredstvima i članica je Paysafe Holdings UK Limited. Pomoću njega možete plaćati u hiljadama internet prodavnica iz različitih oblasti – bez potrebe za bankovnim računom ili kreditnim karticama.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Monus

  Kompanija Monus je renomirani proizvođač Fast cigareta proizvoda koji je postao sinonim za jedan od najpoznatijih srpskih brendova cigareta. Fast je rezultat spoja vizije i energije menadžmenta naše kompanije i iskustva vrsnih tehnologa. Kompanija Monus osnovano je 1993. godine. Prvobitno se bavila trgovinom robe široke potrošnje na veliko a 1999. godine doneta je strateška odluka o novom razvojnom programu i investiranju u delatnost duvanske industrije. Dve godine kasnije plasiran je na tržište Fast. Fast se u početku proizvodio u fabrikama cigareta u Nišu, Vranju i Podgorici.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Mixa

  Mixa kozmetika nam stiže iz Francuske, gdje je nastala još 1924. razvijajući se u pravcu njege za lice, tijelo, mame i bebe, a poslednjih 18 godina nam se iz Mixa kampanja smeši supermodel Estelle, koja je sve vrijeme zaštitno lice ove kozmetičke kuće.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  L’Oreal

  L'Oreal sa svojim bogatim portfoliom međunarodnih brendova je jedinstven u svijetu kozmetike i pokriva sve njene linije i odgovara na različite potrebe potrošača širom svijeta.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  L’Oreal makeup

  L’Oreal Paris nudi kompletan asortiman kako najnovijih i klasicnih make –up proizvoda. Bez obzira, da li volite francuski klasicni stil ili pratiite najnovije make up trendove, L’Oreal Paris je tu da ispuni sve vase potrebe i zahtjeve. Uz decetan no make up make up look i nove šarene trendove, proljetna sezona vratit će nas i omiljenim klasicima, ali s modernim pomakom koji će osvježiti njihovu jednostavnost i predvidljivost.L’Oreal Make up je tu da ispuni sva vasa ocekivanja. Zablistaj. Jer ti to zasluzujes.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Maybelline

  Maybelline Nev York je globalni brend kozmetike broj jedan i dostupan je u preko 129 zemalja širom sveta. Nudeći više od 200 proizvoda, Maybelline Nev York kombinuje tehnološki napredne formule sa ekspertizom kako bi stvorio pristupačnu kozmetiku sa hladnom, urbanom oštrinom i prefinjenim stilom. Maybelline New York York je zvanični sponzor New York Mercedes-Benz Fashion Week-a.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  NUK

  Da biste učinili život lakšim, morate ga prvo razumjeti! Više od 60 godina, NUK je slušao stručnjake: žene, doktore, nutricioniste, a pogotovo majke i očeve, da bi naučio o potrebama djece u tim dragocjenim prvim godinama. U svaki dan uložili smo trud kako bismo pronašli nova rješenja, koja olakšavaju život roditeljima i podstiču odrastanje djece. Najbolje savjete dobijamo od Majke prirode, što se može vidjeti iz oblika naših cucli. One su asimetrično oblikovane – zasnovane na obliku majčine bradavice dok doji. Nuk cucle se prirodno prilagođavaju vilici, vežbaju oralne mišice i sprečavaju vašu bebu da guta vazduh.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Libresse

  Kao jedan od vodećih brendova za higijensku zaštitu žena u Velikoj Britaniji, Libresse je svestan da osećaj udobnosti i pouzdanosti prati osećaj „odvažnosti“. Zato što ništa ne treba da te sputava u životu. Zbog toga Libresse nastoji da pomogne ženama da ostvare svoj pun potencijal pomoću proizvoda koji im ulivaju samopuzdanje da pomeraju sopstvene granice. Uz široku ponudu uložaka koji nude trostruku zaštitu od curenja, jedinstveno oblikovanih dnevnih uložaka koji prate liniju tela i proizvoda koji aktivno neguju intimnu regiju, Libresse ti omogućava da živiš odvažno svaki dan – bez obzira na menstruaciju. Proživi. Živi odvažno.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Garnier

  Prirodno!

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02
 • img02

  Tena

  Sa preko 50 godina iskustva, TENA je svetski lider u rešavanju problema inkontinencije koji pruža proizvode i usluge za pojedince i zdravstvene ustanove u 90 zemalja. Posvećeni smo razvoju proizvoda i usluga koji umanjuju probleme koje stvara inkontinencija u svakodnevnom životu ljudi.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Solea

  Solea proizvodi su bazirani na prirodnoj termalnoj vodi sa švajcarskih Alpa i organskom runolistu, što kožu čini zdravom i mekom. Tokom proteklih 65 godina, Solea efikasno štiti sve tipove kože od štetnih efekata životne sredine, uključujući i najosetljivije. Savršena je za celu porodicu.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Simchem

  Otkrijte nepobjedivu snagu čišćenja uz prefinjene mirise u vašem domu. Uđite u SIMCHEM-ov svet i uživajte u neprevaziđenom osjećaju čistoće i briljantnom sjaju koji ostavlja bez daha. Italija nam je podarila tehnologiju i najljepše mirise, a mi smo ih oblikovali u vrhunski kvalitetne proizvode,napravljene da traju dugo i besprekorno obavljaju posao.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  LPB Camelia

  Preduzeće za proizvodnju promet i usluge “L.P.B. PROMET” d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2006. godine sa sedištem u Čačku. Osnovna delatnost je prerada papira, odnosno proizvodnja papirne galanterije. Samostalno smo formirali robnu marku “CAMELIA”, koja pokriva široku paletu proizvoda.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Libero

  Libero pelene su pažljivo dizajnirane i testirane da zadovoljavaju najviše standarde tako da kupci Libero pelena mogu uštedjeti novac bez žrtvovanja kvaliteta. Maksimalna prirodnost, maksimalna mekoća i maksimalna sloboda kretanja za dijete argumenti su naših potrošača.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Bubchen

  Bübchen je dobro poznat, kvalitetan njemački brend za njegu beba. Kompanija vjeruje da je briga o bebi stvar povjerenja. Mame, pedijatri, dermatolozi preporučuju Bübchen u Evropi. Bübchen kozmetika za njegu beba, nudi proizvode na bazi prirodnih sastojaka, uključujući veliki broj hranjivih biljnih ulja u kombinaciji sa kamilicom i kalendulom. Svi proizvodi za bebe su specijalno dizajnirani za zaštitu i ishranu kože beba.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02
 • img02

  Zewa

  Od svog osnivanja, Zewa pruža dodatnu njegu i udobnost u svakodnevnom životu. Saznajte više o brendu koji ima blistavu prošlost – i zelenu budućnost. Lakši i bolji život počinje sa našim proizvodima. Ali ne završava se na njima. Promijenivši živote miliona ljudi širom svijeta, SCA – Zewa-ina matična kompanija – jedna je od prvih globalnih kompanija koja je posvećena konceptu održivosti i koja se davnih devedesetih godina prošlog vijeka odlučila da preuzme vodeću ulogu u naporima da se spasi budućnost naše planete i našeg društva.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Woerle

  Posebnost izuzetnih specijaliteta od sireva Woerle pruža njihova izuzetna receptura, kao i bogatstvo prirodnog mlijeka od kojeg je i napravljen. Jedinstvena aroma. Posebno je važno za proizvodnju sira: visok kvalitet mlijeka u potpunosti bez aditiva i konzervansa.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  TSC

  Veliki ukus mlijeka. Pravi porodični snek. Više zabave za sve. Svi TSC proizvodi napravljeni su samo sa visokokvalitetnim sastojcima u skladu sa najstrožijim standardima kvaliteta. Prvi italijanski dezert, prvi put u svijetu, je Milk Snack za odrasle sa originalnim italijanskim receptom, odličnim ukusom i atraktivnim dizajnom ambalaže. Delikatno!

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Tekmar

  Tekmar proizvodi predstavljaju oličenje zdrave ishrane u kombinaciji sa modernim i aktivnim načinom života. Obezbjeđuju niz hranljivih koristi i proizvoda, bogatog sadržaja i ukusa. Najviši međunarodni kvalitet, bezbjednost hrane, vrhunski higijenski standard, sertifikati HACCP, IFS, BRC, dokazuju poznati moto za sve proizvode: UKUSI ŽIVOTA.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Morska so

  Morska so nastaje prirodnim procesima isparavanja slane vode. Postoji mnogo razloga da je uvrstite u svoj jelovnik. Morska so ima alkalizujući učinak koji pomaže u balansiranju nivoa kiseline u tijelu i tako eliminiše potencijalne rizike fatalnih bolesti.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Milko

  Milko sir je proizvod visokog kvaliteta koji je odličan sastojak vašeg zdravog obroka. Mješoviti proizvodi od mlijeka, mliječnih proteina i biljne masti.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Indaco

  Žvake koje sadrže XYILITOL su dokazano korisne. Prirodna polialkoholna zamjena za šećer ne samo da lišava bakterije šećera i time sprječava štetno dejstvo, već da i direktno djeluje na naslage na zubima. Jedinstven i ekskluzivan proizvod.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  El Pastor

  Prirodni crnogorski sir, bez vještačkih dodataka.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Durukan

  Priča brenda Durukan počinje 1993. godine kada je počela distribucija lizalica koje su poznate kao Durukan Loliipops. Pružajući inovativne i higijenske proizvode, Durukan zadovoljava zahtjeve i potrebe potrošača. Uvjerite se i sami da su vrijednosti proizvoda bazirane na kvalitetu i transparentnosti.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Freedea

  Freedea nam donosi paket bezalkoholnih pića, napravljenih od raznovrsnog voća, sa šećerima i zaslađivačima.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  ama coffee

  Hladna kafa sa mlijekom. Idealna osvježavajuća hladna kafa sa mlijekom. Spoj Arabike i Robuste. Uživajte u dva ukusa: Cappuccino i Macchiato. Izvanredan ukus koji prija! Za energiju koja nam treba. Jedinstvena je na tržištu i sve više postaje nezaobilazan dio svake dobre zabave. Pouzdanost i kvalitet u osnovi su pronalska tajne formule koja je kreirala prepoznatljiv i omiljeni brend.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  B52

  Neizostavan dio svake zabave! B52 – energetski napitak sa prepoznatljivim karakterom, slatkog ukusa sa neznatno blagom kisjelošću. Od 1990.godine čini portfolio Bavarije i u većini zemalja zauzima premium poziciju. Energetsko piće sa taurinom, visokim sadržajem kofeina i dodatim vitaminima. Savršeno piće za revitalizaciju, izdržljivost i koncentraciju .

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Bom kafa

  Proces proizvodnje počinje odabirom i testiranjem najboljih vrsta zrna Minasa i Robuste, sorti kafe visokog kvaliteta. Da bi se došlo do magičnog ukusa i očaravajuće arome koja raspiruje maštu, najveća pažnja posvećuje se procesima prženja i mljevenja. Miris i ukus kafe su svojstva koja je čine jedinstvenom, a ona se mogu osjetiti tek nakon prženja.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Elvan

  U domu…Na izletu, u školi… Na poslu… Bilo kada i bilo gdje… Jedinstveni konditorski proizvodi . Sočne i ukusne poslastice. Spoj savršenog ukusa i vrhunskog kvaliteta predstavlja umijeće tima stručnih tehnologa. Ekskluzivno pakovanje i prefinjen ukus prijaju svim čulima. Nevjerovatna slatka čarolija neka bude dio Vašeg dana. Raspolažući velikim brojem proizvoda, Elvan povezuje razne generacije ljubitelja slatkiša.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  PATA

  Italijanska aroma koja osvaja! Ljubitelji slanih grickalica u Crnoj Gori postali su bogatiji za kvalitetnu vrstu čipsa koja je pristigla početkom ove godine. Kompanija Plus d.o.o. svojim inovacijama uspjela je da nas obraduje još jednim brendom u nizu. PATA potraži i osjeti dah italijanske kuhinje! Primjenom savremenih tehnologija, poštujući standarde, Italija je proizvela PATA čips čiji se ukus ne zaboravlja skoro 4 decenije. Priča počinje ovako... Pata je rođen 1981.godine u pokrajini Mantova kao predstavnik kompanije za proizvodnju čipsa. Kompanija je u početku sporo rasla, ali vremenom je dostizala rast. Danas, Pata je jedan od glavnih italijanskih industrijskih igrača u sektoru, specijalizovan za proizvodnju slanih grickalica.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Pago

  Još od 1888. godine, Pago originalne I osnovne vrijednosti i danas traju. Zelena prepoznatljiva boca oslikava tajnu intenziteta aroma kroz veliki broj fenomenalnih voćnih ukusa. Pago sokovi se proizvode od prirodnih plodova, koje proizvode najbolji voćari na svijetu, pa su zato pago sokovi jedninstveni i pružaju posebno uživanje. Tradicionalni austrijski brend danas je nezamjenljiv u barovima, kafićima i restoranima širom Evrope i tražen je od strane potrošača u preko 30 zemalja širom svijeta.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  San Benedetto

  San Benedetto proizvodi predstavljaju pokazatelje kvaliteta i održivosti cijele italijanske teritorije, odakle i potiče. Voda predstavlja pravi odabir čistoće, svježine i smanjenje uticaja na životnu sredinu. Gutljaji osvježenja pravo iz prirode!

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Rice UP

  Izabrali smo pirinač sa punim žitaricama za bazu naših grickalica, jer se dokazalo da je jedno od najzdravijih zrna bogatih vlaknima, selenom, vitaminima grupe B, bez glutena, bez konzervansa. Pored toga, ne sadrže vještačke boje, nemaju genetski modifikovane sastojke i ne sadrže glutamate. Samo prirodni sastojci se koriste u svim našim proizvodima, bez kvasca ili prženja. Proizvodi regulišu varenje , stvaraju osjećaj sitosti i pomažu gubitku tjelesne mase.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Nutribella

  Ukusi prirode i zadovoljstva Nutribella proizvodi su već godinama sinonim za zdraviju užinu ili svjež, hrskav i zdrav obrok raznovrsnih fenomenalnih ukusa. Zasladjeni su fruktozom i prirodan su izvor vlakana. Stvoren sa ciljem da se ljudima ponudi ukusan i kvalitetni integralni slatki obrok koji je poseban po svojim nutritivnim i zdravstvenim parametrima.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  China Tobacco International Europe Company

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Tvornica Duhana Udbina

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
 • img02

  Japan Tobacco International

  Formirani smo 1999. godine i danas imamo više od 45.000 zaposlenih zaslužnih za naš uspeh širom svijeta. Naša misija je da njegujemo naš međunarodno priznati spisak robnih marki, vodeći put u smanjenim rizičnim proizvodima i novim načinima poslovanja. Posvećeni smo tome da naše poslovanje učinimo ne samo najbržim rastom te vrste, već i najinovativnijim i održivim radom.

  Posjeti vebsajt Posjeti vebsajt
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound